De diefstalpreventieadviseur tot uw dienst

Woningen, winkels, kantoren, auto's, fietsen, portefeuilles, tassen… Dieven kunnen overal en bij iedereen hun slag slaan. De beste bescherming tegen diefstal? Informatie. De expert van Bravvo geeft u praktische tips. Hij of zij kan daarvoor bij u op bezoek komen, helemaal gratis!

Preventie fietsdiefstal

Actuele informatie

Wat zijn de goede reflexen om inbraak of diefstal te voorkomen? Welke concrete maatregelen kunt u treffen? Wat als u toch het slachtoffer bent geworden van diefstal of inbraak? Raadpleeg de praktische diefstalpreventietips en kom alles te weten over inbraken, gauwdiefstallen, fietsdiefstallen en diefstallen van (of uit) auto's, en hoe u ze kunt voorkomen.

Vraag een bezoek aan

Hoe kunt u uw huis, appartement, zaak of kantoor beveiligen? Neem contact met ons op voor een bezoek. De diefstalpreventieadviseur zal concrete voorstellen doen om het risico op inbraak te beperken. 

Waarom?

  • Het gaat om een gemeentelijk expert die onpartijdig, objectief en zonder commercieel doel advies verleent.
  • Het staat u vrij om de aanbevelingen al dan niet op te volgen. 
  • De tips worden afgestemd op uw persoonlijke situatie. 
  • De adviseur kan advies verlenen op basis van plannen en ramingen van uw architect.
  • Hij of zij kan u ook informatie verschaffen over de belastingvoordelen voor beveiligingsmaatregelen.
  • Deze dienst wordt volledig gratis aangeboden. 

Nuttige campagnes

De diefstalpreventieadviseur organiseert infosessies in de wijken van de Stad. Die worden afgestemd op de locatie, het leven in de wijk en de periode van het jaar. Als u bijvoorbeeld een sociale woning huurt of al wat ouder bent, worden de tips afgestemd op uw situatie. Onder meer thema's als diefstal met list, gauwdiefstallen van tassen en 'shoulder surfing' (over de schouder meekijken om bijvoorbeeld pincodes te achterhalen) komen aan bod.

Bij bepaalde gelegenheden wordt diefstalpreventie in de kijker geplaatst. In samenwerking met de politiezone Brussel Hoofdstad Elsene organiseert Bravvo daar preventiecampagnes over. De twee grote jaarlijkse evenementen rond inbraakpreventie zijn:

GDP Rosace

Lees meer

De diefstalpreventieadviseur in de Brusseleir

Contact

Diefstalpreventiedienst

Marie Noizet 
Kazernestraat 37, 1000 Brussel
02 279 65 13
0493 51 76 89
techno.bravvo@brucity.be