Hoe solliciteren bij Bravvo?

Bravvo heeft momenteel meer dan 300 personeelsleden in een dertigtal verschillende disciplines.
Zag u een interessante vacature, wilt u spontaan bij ons solliciteren of zou u graag stage lopen bij een van onze diensten? Dan leest u hier wat u daarvoor moet doen.

1

Aan de slag bij Bravvo

Als werkgever biedt Bravvo een motiverende werkomgeving en een bezoldiging volgens de barema's van de Stad Brussel. Onder bepaalde voorwaarden kunt u relevante ervaring meenemen. Verschillende aanvullende voordelen maken deel uit van het pakket: verzorging in de ziekenhuizen van het Irisnetwerk, extralegale vakantiedagen, volledige terugbetaling van het MIVB-abonnement, eindejaarspremie, maaltijdcheques… Wie een diploma in het buitenland heeft behaald, moet een door een van de gemeenschappen uitgereikt gelijkwaardigheidsattest kunnen voorleggen.

De vzw Bravvo selecteert kandidaten op basis van hun vaardigheden en maakt geen onderscheid op basis van leeftijd, geslacht, afkomst, geloofsovertuiging, handicap of nationaliteit.

U reageert op een vacature

Bekijk onze vacatures.

  • Op basis van de vereiste vaardigheden en ervaring maken we een eerste selectie.
  • Als uw kandidatuur geselecteerd wordt, nodigen wij u uit voor een schriftelijke test. De vragen houden rechtstreeks verband met de functie.
  • Als u slaagt voor de schriftelijke test, nodigen we u uit voor een gesprek in aanwezigheid van een hr-medewerker en een functieverantwoordelijke.
  • Wanneer u de procedure met succes hebt afgerond, leggen we uw kandidatuur ter goedkeuring voor aan onze raad van bestuur.
  • U wordt aangeworven. Na ondertekening van het contract zal uw verantwoordelijke u voorstellen aan uw collega's en de activiteiten overlopen.

De inschakeling van nieuw talent is een van de hoofdpijlers van het personeelsbeleid. Twee keer per jaar worden er introductiedagen georganiseerd zodat u nog beter kunt kennismaken met de verschillende functies en de organisatie.

U wilt spontaan solliciteren

Klik op de knop: Solliciteren.
Als er een functie vrijkomt die aan uw ambities voldoet, nemen wij contact met u op.
We bewaren uw kandidatuur 24 maanden in onze databank.

U wilt stage lopen bij een van onze diensten

Klik op de knop: Solliciteren.

Downloaden

Brochure Solliciteren bij Bravvo

Contact

Dienst human resources
Kazernestraat 37, 1000 Brussel
02 279 65 00
bravvo-jobs@brucity.be

Adil Fahmi, hr-projectverantwoordelijke
02 279 66 07
adil.fahmi@brucity.be