Beveilig uw woning

Vijf minuten is de tijd die een inbreker nodig heeft om je huis binnen te dringen. Je diefstalpreventieadviseur geeft je alle praktische adviezen die je nodig hebt om je huis beter te beveiligen. Hij kan zelfs bij je thuis komen - en het is gratis!

2

Vraag een bezoek van uw diefstalpreventieadviseur aan

De Stad Brussel gaat voorop in de strijd tegen inbraken! Wilt u uw woning, appartement of handelsruimte veiliger maken? Woont u in de stad Brussel? Dan kunt u nu een gratis beveiligingsbezoek aanvragen.  

Onze diefstalpreventieadviseur is speciaal opgeleid en weet alles over beveiliging en het voorkomen van inbraken. Hij zoekt naar kwetsbare punten, beoordeelt de risico's en bezorgt u een uitgebreid veiligheidsrapport. 


Maak kennis met uw adviseur en beveiligingsexpert 

  • Een onafhankelijke expert: Onze diefstalpreventieadviseur is een beveiligingsspecialist die onafhankelijk en objectief advies geeft zonder enige commerciële beïnvloeding. 

  • Een gratis service: Deze dienst wordt gratis aangeboden door de Stad Brussel. 

  • Keuzevrijheid: Na het bezoek kunt u zelf beslissen wat u gaat doen. De adviseur bezorgt u een veiligheidsrapport en u bepaalt zelf op basis van uw behoeften en wensen of u het wilt uitvoeren.

  • Persoonlijk advies: Elke woning is uniek. Ons advies wordt op maat afgestemd op uw persoonlijke situatie en specifieke behoeften.

  • Belastingvoordelen: Wij informeren u ook over de mogelijke belastingvoordelen van investeringen in beveiliging. Zo verbetert u uw veiligheid en spaart u uw portemonnee.

  • Technische expertise: Bouw- of renovatieplannen? Onze adviseur bestudeert de plannen van uw architect en geeft tips om ze zo veilig mogelijk te maken.

Maak een afspraak met je diefstalpreventieadviseur, voor een gratis bezoek.


U vindt ons in de stad! 

Ons team organiseert regelmatig evenementen om mensen bewust te maken van de risico's en de beste preventiemethoden. Bezoek onze stands op festivals, markten of rommelmarkten, om bij een kopje koffie even over uw veiligheid te babbelen!

Blijf helemaal bij met Secutipsbxl

Volg ons op Instagram, waar we regelmatig tips en tricks delen om veilig van Brussel te genieten. Volg onze nieuwsberichten en zet u in binnen een proactieve gemeenschap voor een veiligere omgeving! 

En vind al onze adviezen in de Brusseleir

Contact

Marie Noizet 
Diefstalpreventiedienst
Kazernestraat 37, 1000 Brussel
02 279 65 13
0493 51 76 89
techno.bravvo@brucity.be

Vraag een bezoek van uw diefstalpreventieadviseur aan